Uncategorized

.

Rashford stötte på videon som laddades upp till Twitter av BT Sport och svarade på att Ferdinand sa: ‘Du ok bror?’ med en skrattande emoji.

Så hans koppling till Raiola kommer i rätt tid när tiden närmar sig för United att antingen förlänga sitt kontrakt eller lyssna på erbjudanden för sin akademiker. polen VM tröja

Rashfords överklagande har hjälpt till att samla in över 20 miljoner pund i finansiella donationer och matdonationer för matsvinn och FareShare för att hjälpa barn i Storbritannien att inte bli hungriga när de är borta från skolan.

england VM tröja

Portugisen behöll sin disciplin när United tappade bort stadsfaren under andra halvlek innan Scott McTominay fördubblade Uniteds ledning under de döende sekunderna efter ett katastrofalt fel från Ederson.

Fernandes visade dock sin fasta skicklighet andra gången men skjöt bollen över det första målet och in i det andra. Han riktade till och med det så perfekt att det föll ner i ett mål placerat i det övre hörnet.

Fernandes var bland gruppen Sporting -spelare som avbröt sina kontrakt när spelare attackerades av fans på klubbens träningsbas i maj 2018.

CecileHan manchester united drakt barn XiomaraVa

ShaynaLeb liverpool tröja barn MaybelleK

EddyMeekj belgien VM tröja QuintonCo

You Want To Have Your Favorite Car?

We have a big list of modern & classic cars in both used and new categories.