Uncategorized

.

De regerende Bundesliga -mestre har ambitioner om at dominere længere væk og er parate til at bakke chefen Hansi Flick op på transfermarkedet. napoli trøje

En række af Chelsea’s kantspillere kunne forlade klubben, selvom Lampard nægtede at kommentere rygter forud for en afgørende kamp med Roy Hodgson’s side.Chelsea -chefen Frank Lampard overvejer seriøst sine målmuligheder, efter at Kepa Arrizabalaga kæmpede igen mod West Ham – og efter sigende muligvis skal låne spanieren ud med tab.

Costa Rica VM 2022 Landsholdstrøje

Marcos Alonso kunne forlade det vestlige London i de næste to vinduer, efter at have mistet sin plads i siden.

Den sidste lange afskedigelse vil give Real Madrid-fans mindre plads til optimisme, da hans fravær også skyldes hans ankel. Han blev opereret i sommeren 2107, og da han vendte tilbage til Premier League tog det lidt tid at vende tilbage til den optimale målform. Mellem den 9. september spillede belgieren i syv kampe og kunne ikke finde nettet i alle kampe. Den gode nyhed for Bernabéu -trofaste er, at når Hazard først fandt sine skydestøvler, holdt han tempoet foran målmålet med 17 mål i resten af ​​sæsonen.

QGNRosari arsenal drakt RosalinaM

FVMKathal fc barcelona drakt KarlaWedd

JanaWitze norge bortedrakt EfrainMcc

You Want To Have Your Favorite Car?

We have a big list of modern & classic cars in both used and new categories.